Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Fijn en gezond samenwerken

Hydratec hecht groot belang aan een prettige en gezonde werkomgeving. Dat verbetert de samenwerking en het werkplezier. Het vergroot het innovatievermogen en zorgt voor meer productiviteit.

Lan | Handling Technologies

Lan Handling Technologies is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van (gesteriliseerde) product-handlingsystemen en end-of-line automatisering voor de wereldwijde voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, zowel bij multinationals als snelgroeiende startups. Het bedrijf neemt het hele proces van concept tot ingebruikname voor zijn rekening. Ontwerp, constructie, assemblage en installatie gebeuren in eigen beheer.

Door slimme toepassing van modularisatie in het productportfolio bieden wij een uitgebreid palet aan klantspecifieke oplossingen op basis van de laatste technologie. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 500 hoogwaardige systemen geplaatst. Vanuit de vestigingen in Tilburg en Halfweg ontwikkelt Lan automatiseringsoplossingen voor een breed scala aan verpakkingen; van gesteriliseerde voeding in pouch, blik en pot tot maaltijdsalades en agrifood in zakken, netten, dozen en kratten.

Hogere efficiency, toenemende productdiversiteit, aandacht voor traceability, energieverbruik en ‘zero waste’ hebben impact op de productieomgeving. In intensieve samenwerking met universiteiten, vooraanstaande multinationals en innovatieve startups in de voedingsindustrie spelen wij in op deze trends en werken wij aan thema's als Industry 4.0, Digital Twins en Big Data. Zo levert Lan Handling Technologies een belangrijke bijdrage aan de groeiende behoefte aan veilige voedselproducten.