Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

“Data-gestuurde innovaties van Royal Pas Reform zullen de broederij steeds meer controle geven over het verloop van het broedproces”

Rik Bargeman, Mechanical Engineer, Royal Pas Reform | Integrated Hatchery Solutions

Royal Pas Reform | Integrated Hatchery Solutions

Royal Pas Reform is wereldwijd de enige single-sourceleverancier van slimme, geïntegreerde en duurzame oplossingen voor broederijen. Het bedrijf is een van de grootste producenten van kuikenbroedmachines ter wereld en is actief in meer dan 100 landen.

Sinds haar oprichting loopt Royal Pas Reform voorop bij het ontwikkelen van slimme, geïntegreerde en duurzame broederijoplossingen. Het bedrijf levert:

  • industriële broedmachines voor de productie van uniforme, robuuste eendagskuikens;

  • broederij-automatiseringssystemen voor het efficiënt verwerken van broedeieren en eendagskuikens;

  • klimaatbeheersingsapparatuur voor een duurzame en hygiënische lucht- en waterbehandeling;

  • broederij managementsoftware voor monitoring, analyse en optimalisatie van het broedproces;

  • service en support voor een efficiënte en betrouwbare werking van geïntegreerde broederijsystemen.

Het hart van het bedrijf is de Pas Reform Academy. In nauwe samenwerking met klanten en universiteiten verrichten we onderzoek naar de invloed van het broedproces op de embryonale ontwikkeling van het kuiken. Deze specialistische kennis gebruiken we voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten voor de broederij-industrie en voor het trainen en begeleiden van broedmeesters. Zo heeft Royal Pas Reform in de loop der jaren tientallen innovatieve oplossingen ontwikkeld voor broederijen, zoals SmartStart™ Early Feeding, een praktische voeroplossing waarmee kuikens direct na uitkomst worden voorzien van voer en water. Early Feeding bevordert de ontwikkeling van robuuste eendagskuikens en helpt het gebruik van antibiotica te beperken.

De verkoop- en serviceactiviteiten van Royal Pas Reform verlopen via drie vestigingen: Royal Pas Reform in Nederland, Pas Reform do Brasil in Brazilië en Pas Reform North America in de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Royal Pas Reform over eigen verkoopkantoren in Afrika, Azië, Europa, Midden-Oosten en Zuid-Amerika, en een uitgebreid netwerk van agenten in meer dan 60 landen.

SmartStart™ Early Feeding is een praktische voeroplossing waarmee kuikens direct na uitkomst worden voorzien van voer en water. Het systeem wordt toegepast bij Broederij Schotman en bevordert de ontwikkeling van robuuste eendagskuikens.