Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Iedere mening telt

Hydratec heeft een decentrale organisatiestructuur. Verantwoordelijkheid voor processen en producten liggen laag in de organisatie. Onze collega’s hebben zeggenschap en worden aangemoedigd om zich uit te spreken. Iedere mening en iedere ervaring telt.

Timmerije | Hightech Plastic Components

In ruim 90 jaar is Timmerije in de Benelux uitgegroeid tot specialist in kunststof spuitgietproducten. Als ontwerper en producent van hoogwaardige kunststofproducten voor OEM’s van bekende Europese topmerken, maakt het bedrijf serieproducties voor just-in-time-toelevering aan de food & agro-industrie, mobiliteitsindustrie en diverse andere industrieën.

De hoogwaardige kunststofproducten en samenstellingen van onderdelen vinden hun weg in uiteenlopende toepassingen. Van klimaatsystemen tot vrachtwagens. En van fietsonderdelen tot koffiezetapparaten. Het bedrijf beheerst het complete proces en beschikt over een eigen engineeringsafdeling, gereedschapsmakerij en assemblage-afdeling.

Projectmanagement, matrijzenbouw, onderhoud & reparatie en het samenstellen van componenten vindt plaats onder één dak. Nauw op elkaar afgestemde ontwerp-, productie- en logistieke processen staan garant voor een korte time-to-market en bieden continuïteit. Bovendien heeft Timmerije de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de productie van kunststof spuitgietproducten. We beschikken over meer dan 50 moderne spuitgietmachines van 25 tot 1.400 ton sluitkracht. Met dit moderne machinepark, ons team van specialisten en ons adequate kwaliteitssysteem staat Timmerije voor toekomstgerichte innovatie, betrouwbare processen en servicegerichtheid.