Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Hightech Components

Het Hightech Components segment richt zich op het vervaardigen van complexe delen of samenstellingen van kunststoffen. Kunststof is een relatief jonge grondstof, waarnaar de vraag onverminderd stijgt.

Timmerije | Hightech Plastic Components

Hydratec heeft een decentrale organisatiestructuur. Verantwoordelijkheid voor processen en producten liggen laag in de organisatie. Onze collega’s hebben zeggenschap en worden aangemoedigd om zich uit te spreken.

Helvoet | High Precision Components

Hydratec biedt ruimte aan talent. Stagiair(e)s en pas afgestudeerden bieden we de kans om ervaring op te doen in onze hightech-productieomgevingen. Een deel van hen gaat vervolgens als nieuwe collega aan de slag.

Doelstellingen en strategie

In 1997 ging Hydratec Industries naar de beurs in Amsterdam. Vorig jaar vierden we dit 25-jarig jubileum in Burgers’ Zoo Arnhem met onze collega’s en hun familieleden.

Waardecreatie

Met onze strategie willen we waarde toevoegen aan de samenleving, zowel in Nederland als internationaal. Om duidelijk te maken wat onze invloed is, hebben we ons waardecreatiemodel schematisch in beeld gebracht.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn de stuwende kracht achter ons succes.

Intellectueel en innovatie

Innovatie is voor Hydratec Industries van groot belang om een toonaangevende positie in de Food, Health en Mobility-markten te verwerven en te behouden.

Markten en productie

Food is de belangrijkste markt binnen Industrial Systems. Met 7 productievestigingen verdeeld over 4 landen worden de belangrijkste deelmarkten bediend.

Financiële ontwikkelingen 

De omzet in het jaar 2022 bedroeg € 283 miljoen. Dat is een stijging van 10% ten opzichte van 2021 (€ 257 miljoen). De omzetstijging werd gerealiseerd binnen Industrial Systems.

Milieu

Het beleid van Hydratec Industries richt zich op de vermindering van onze totale milieubelasting door het verminderen, vaker (her)gebruiken en recyclen van grondstoffen en producten langs de assen van Reduce - Re-use - Recycle.

Toon meer resultaten