Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Voorwoord

Geachte aandeelhouders, klanten, medewerkers en partners,

Profiel van de onderneming

Technologiebedrijf Hydratec Industries levert industriële systemen en hightech componenten om duurzaam in de groeiende behoefte aan voedsel, gezondheid en mobiliteit te voorzien.

Kerncijfers

Highlights 2022

Aandeelhoudersinformatie

De aandelen van Hydratec zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam (ISIN NL 000 939 1242). Het totaal aantal geplaatste gewone aandelen bedroeg per 31 december 2022 1.294.876 aandelen.

Personalia 

De raad van commissarissen van Hydratec Industries N.V. bestaat uit mr. E. ten Cate (voorzitter), mr.

Industrial Systems

In ons Industrial Systems segment zijn Original Equipment Manufacturers (OEM’s) actief, die onder eigen merknaam complete systemen op de markt brengen.

Lan | Handling Technologies

Hydratec hecht groot belang aan een prettige en gezonde werkomgeving. Dat verbetert de samenwerking en het werkplezier. Het vergroot het innovatievermogen en zorgt voor meer productiviteit.

Royal Pas Reform | Integrated Hatchery Solutions

Innoveren brengt ons verder. De onderzoeks- en opleidingsacademies van Hydratec werken nauw samen met klanten en universiteiten aan nieuwe kennis. Die zetten we in voor de ontwikkeling en verbetering van onze producten en onze diensten.

Rollepaal | Pipe Extrusion Technology

Elk jaar is Hydratec aanwezig op vakbeurzen. Overal ter wereld presenteren we onze producten en innovaties. We zijn zichtbaar voor klanten en relaties en blijven op de hoogte van hun wensen en behoeftes.

Toon meer resultaten