Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Industrial Systems

In ons Industrial Systems segment zijn Original Equipment Manufacturers (OEM’s) actief, die onder eigen merknaam complete systemen op de markt brengen.

Lan | Handling Technologies

Hydratec hecht groot belang aan een prettige en gezonde werkomgeving. Dat verbetert de samenwerking en het werkplezier. Het vergroot het innovatievermogen en zorgt voor meer productiviteit.

Royal Pas Reform | Integrated Hatchery Solutions

Innoveren brengt ons verder. De onderzoeks- en opleidingsacademies van Hydratec werken nauw samen met klanten en universiteiten aan nieuwe kennis. Die zetten we in voor de ontwikkeling en verbetering van onze producten en onze diensten.

Rollepaal | Pipe Extrusion Technology

Elk jaar is Hydratec aanwezig op vakbeurzen. Overal ter wereld presenteren we onze producten en innovaties. We zijn zichtbaar voor klanten en relaties en blijven op de hoogte van hun wensen en behoeftes.

Hightech Components

Het Hightech Components segment richt zich op het vervaardigen van complexe delen of samenstellingen van kunststoffen. Kunststof is een relatief jonge grondstof, waarnaar de vraag onverminderd stijgt.

Timmerije | Hightech Plastic Components

Hydratec heeft een decentrale organisatiestructuur. Verantwoordelijkheid voor processen en producten liggen laag in de organisatie. Onze collega’s hebben zeggenschap en worden aangemoedigd om zich uit te spreken.

Helvoet | High Precision Components

Hydratec biedt ruimte aan talent. Stagiair(e)s en pas afgestudeerden bieden we de kans om ervaring op te doen in onze hightech-productieomgevingen. Een deel van hen gaat vervolgens als nieuwe collega aan de slag.